Értékesítési csatornák

 

Abban hiszünk, hogy partnereink ügyfeleit a partnerek maguk tudják a legjobban kiszolgálni, ezért más biztosítóktól eltérően nincs saját ügynökhálózatunk. Az együttműködő bankok, közmű- és telekommunikációs cégek illetve egyéb vállalatok értékesítőit folyamatosan képezzük, hogy az ügyfeleik számára a legmegfelelőbb megoldást tudják ajánlani. Az ügyfelek visszajelzéseit nyomon követjük és észrevételeiket beépítjük termékfejlesztési stratégiánkba.


Úttörői vagyunk a hitelfedezeti és egyéb biztosítások telefonos értékesítésének. Egyszerűen, érthetően, de alaposan bemutatva adtunk már el több százezer biztosítást Magyarországon távértékesítési modellben. Az egyszerű, telefonos vásárlás előnyeit megtartva, széles körű elállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy jól és biztonságosan dönthessenek.


Brókereken keresztül szolgálunk ki jelentős pénzintézeteket és autó finanszírozókat. Ebben a modellben partnereink szakértő segítséget kapnak brókerüktől, akik gördülékenyen segítik az együttműködések létrejöttét illetve részesei maradnak a közös munkának is.