Skip to Content

Szakértelmünk

Úttörői vagyunk a hitelfedezeti és egyéb csoportos biztosítások értékesítésének

Szakértelmünk

Abban hiszünk, hogy ügyfeleiket partnereink maguk tudják a legjobban kiszolgálni, ezért más biztosítóktól eltérően termékeinket együttműködéseink révén értékesítjük. Az együttműködő bankok, közmű- és telekommunikációs cégek, illetve egyéb vállalatok értékesítőit folyamatosan képezzük, hogy az ügyfeleik számára a legmegfelelőbb megoldást tudják ajánlani. Az ügyfelek visszajelzéseit nyomon követjük és észrevételeiket beépítjük termékfejlesztési stratégiánkba.

Úttörői vagyunk a hitelfedezeti és egyéb csoportos biztosítások telefonos értékesítésének. Egyszerűen, érthetően, de alaposan bemutatva  értékesítünk több tízezer biztosítást  Magyarországon. Hiszünk abban, hogy  az egyszerű, telefonos vásárlás előnyeit megtartva, széles körű elállási lehetőséget biztosíthatunk ügyfeleink számára, hogy jól és biztonságosan dönthessenek.

Brókereken, többes ügynökökön keresztül szolgálunk ki jelentős pénzintézeteket és autó finanszírozókat. Ebben a modellben partnereink szakértő segítséget kapnak brókerüktől, akik gördülékenyen segítik az együttműködések létrejöttét illetve részesei maradnak a közös munkának is.
 

Ismerje meg termékeinket!

Célunk, hogy megvédjük ügyfeleink életszínvonalát a pénzügyileg megterhelő élethelyzetekben

Termékek és megoldások