Ugrás a tartalomhoz

Elkötelezettségünk

Partnerkapcsolataink iránt

Elkötelezettségünk

Közel a partnereinkhez

Széles körű, személyre szabott megoldások

Partnereinkkel szoros és kölcsönös együttműködést alakítunk ki és ápolunk. Mindez lehetővé teszi, hogy megismerjük partnereink működését, elképzeléseit, valamint ügyfeleit annak érdekében, hogy minél inkább az adott cég működésére szabott és elképzeléseinek megfelelő megoldásokat tudjunk kínálni. Megoldásaink értéket és lojalitást teremtenek, valamint anyagi támogatást jelentenek mind partnereink, mind pedig ügyfeleik számára.

Figyelmet fordítunk ügyfelei igényeire

Kiemelt figyelmet fordítunk partnereink ügyfeleinek megismerésére. Az ügyfélkör szegmentálása alapján tudjuk felmérni, hogy az egyes ügyfelek mi szerint, milyen motiváció alapján választanak biztosítási terméket és döntenek annak megvásárlása mellett, továbbá miként lehet ösztönözni őket és felhívni a figyelmüket a termékek fontosságára és hasznosságára.

Telefonos értékesítésünk során kampányainkat az egyes ügyfélszegmensekre szabva szervezzük. A célirányos megkeresés hatékonysága az elégedett ügyfeleken túl az eredményeken is megmutatkozik.

A biztosítási termékek teljes élettartama alatt nyomon követjük az ügyfelek visszajelzéseit és észrevételeiket beépítjük termékfejlesztési stratégiánkba, működésünkbe.

Folyamatos szakmai támogatás

Teljes körű támogatást nyújtunk nem csak a leginkább megfelelő üzleti megoldások és termékek kidolgozásában, de azt követően is a hatékony működés, értékesítés és portfolió menedzsment megvalósításában.

Tapasztalt szakembereink révén partnereink értékesítőit folyamatosan képezzük annak érdekében, hogy ügyfeleik számára a legmegfelelőbb megoldást tudják ajánlani. Partnereink ügyfelei számára a későbbiekben is rendelkezésre állunk. Káresemény bekövetkezése, panasz, vagy egyén tájékoztatás kérés kapcsán kárrendezési csapatunk és ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre.

Brókereken és többes ügynökökön keresztül szolgálunk ki jelentős pénzintézeteket és autó finanszírozókat. Ebben a modellben partnereink szakértő segítséget kapnak közvetítőjüktől, akik gördülékenyen segítik az együttműködések létrejöttét illetve részesei maradnak a közös munkának is.

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Termékek és megoldások széles körét nyújtjuk partnereink számára

Részletek

Ajánlatkérés

Egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat