Ugrás a tartalomhoz

Szakértelmünk

A többcsatornás értékesítés szakértője

A többcsatornás értékesítés szakértője

Napjainkban a sikeres értékesítés alappillére a több csatornás értékesítésben rejlő lehetőségek kiaknázása. Egy termék értékesítése során számos helyzetben és csatornán nyílik lehetőség az ügyfelekkel történő kommunikációra.

Partnereink számára segítséget nyújtunk a többcsatornás ügyfél-kommunikációs helyzetek feltérképezésére, az aktuális folyamatok felmérése révén azonosítjuk azon pontokat, ahol a leghatékonyabban lehet a közösen kialakított biztosítást ajánlani az ügyfeleik részére, az alaptermékek vagy szolgáltatások hatékony kiegészítéseként.
Mindez lehetővé teszi a biztosítási ajánlatok hatékony beillesztését az értékesítési folyamatukba, stratégiájukba. Szintén támogatást tudunk nyújtani az értékesítési akcióterv kialakításában, implementálásában és az eredmények, valamint a hatékonyság visszamérésében és ennek megfelelően az értékesítési folyamatok finomhangolásában.

Az új ügyfelek elérése és az értékesítés során történő megszólítása mellett szintén fontosnak gondoljuk, és nagy hangsúlyt fektetünk a partnereink meglévő ügyfelei számára történő keresztértékesítésre, melynek kiemelt eszköze a telefonos megkeresés. A telefonos értékesítés területén tapasztalt szakembereink tudnak segítséget nyújtani.

Úttörői vagyunk a hitelfedezeti és egyéb csoportos biztosítások telefonos értékesítésének. Egyszerűen, érthetően, de alaposan bemutatva adtunk már el több százezer biztosítást Magyarországon távértékesítési modellben. Az egyszerű, telefonos vásárlás előnyeit megtartva, széles körű elállási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára, hogy jól és biztonságosan, kényszer nélkül dönthessenek.

Megoldási javaslatunk kiterjed az összes értékesítési csatorna szinergikus összehangolására, melyek egymást erősítve segítik az ügyfeleket a helyes döntéseik meghozatalában.
 

Ismerje meg szolgáltatásainkat!

Termékek és megoldások széles körét nyújtjuk partnereink számára

Részletek

Ajánlatkérés

Egyedi ajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat