BNP Paribas Csoport és Cardif Világszerte

A BNP Paribas Csoport mind az öt kontinensen jelen van a pénzügyi szféra számos szektorában

BNP PARIBAS CSOPORT

A BNP Paribas Cardif Biztosító a BNP Paribas Csoport tagjaként erős anyavállalati háttérrel és szoros testvérvállalati együttműködés mellett tevékenykedik Magyarországon.

A BNP Paribas Csoport a világ 65 országában van jelen és több mint 190.000 alkalmazottat foglalkoztat. Két alaptevékenységével, a lakossági banki és a kereskedelmi banki üzletágával előkelő helyet foglal el a nemzetközi ranglistákon. Magyarországon a BNP Paribas több mint 30 éves múlttal rendelkezik. A Bank 1991-ben kezdte meg működését Magyarországon. 

A BNP Paribas Cardif ikerbiztosítókon kívül a BNP Paribas Csoport leányvállalatai Magyarországon: a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe, amely befektetési banki termékek széles palettáját kínálja állami, helyi és nemzetközi nagyvállalati, és intézményi ügyfelei részére; a Magyar Cetelem Bank, amely jelentős szereplője a fogyasztói és személyi kölcsönök piacának, valamint a gépjármű flottakezelésben és operatív lízingben tevékeny Arval Magyarország.

BNP PARIBAS CARDIF VILÁGSZERTE

A hitelfedezeti biztosítások nemzetközi piacvezetője

A hitelfedezeti biztosítások nemzetközi piacán vezető szerepet betöltő BNP Paribas Cardif, a BNP Paribas Csoport biztosítója, kockázati és megtakarítási biztosítási termékeket kínál. Világszerte 30 országban van jelen és mintegy 80 millió ügyfelet biztosít; Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában meghatározó piaci szereplő. 2022-ben a BNP Paribas Cardif összesen közel 8.000 alkalmazottat foglalkoztatott, bruttó éves díjbevétele 30,0 milliárd euró volt. Biztosítási megoldásokat hoz létre üzleti partnereink számára az iparágak széles skáláján. 

Tekintse meg videónkat a Cardif Csoportról!