Ugrás a tartalomhoz

Társadalmi felelősségvállalás

Felelősséggel másokért és környezetünkért

Társadalmi felelősségvállalás

A Cardif Biztosító Zrt. életében rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, mely az eseti, kisebb projekteken, különböző alapítványok támogatásán túl az üzleti tevékenységünkben való felelős magatartás tanúsítását is magában foglalja.

Célunk, hogy vállalati kultúránkban hangsúlyosan legyenek jelen olyan értékek, mint például az ügyfél- illetve emberközpontúság, melynek keretében az idei évben a munkaerő-piacról kieső ügyfeleinknek álláskeresési kompetenciáikat fejlesztő tréningen való részvételre nyújtottunk lehetőséget.

Jótékonysági tevékenységeinkhez – legyen szó karácsonyi adománygyűjtésről vagy hátrányos helyzetű gyermekek/fiatal felnőttek nevelésére, utógondozására specializálódott otthonok környezetének fejlesztéséről - munkatársaink örömmel csatlakoznak, lépéseket téve ezzel társadalmunk életszínvonalának javítása felé.

A Cardif kiemelten kezeli továbbá munkatársai elkötelezettségét, célként kitűzve a dolgozói elégedettség növelését, hiszen az elégedett munkavállaló munkája során is a leghatékonyabb, legmegfelelőbb üzleti megoldásra törekszik. Ennek egyik eleme az évente elvégzendő, munkavállalói elégedettségi felmérés, mely pontos visszajelzést ad arról, hogy a munkavállalók hogyan látják a Cardifot mind helyi, mind pedig csoport szinten, és mely területek esetében várnak további fejlődést a cégtől.

A BNP Paribas csoport tagjaként jövőbeli célunk között szerepel egy olyan, globális CSR politika megalkotása, ahol a magyarországi leányvállalatok egy jó ügy érdekében közösen léphetnek fel, mindezt természetesen az eddigiekben megvalósult jótékonysági, közösségi támogatási akciók mellett.
 

BNP Paribas Group

Ismerje meg csoportszintű célkitűzéseinket és tevékenységünket a társadalmi felelősségvállalás terén

Részletek