Mindennapok védelme

Megóvjuk Önt a mindennapi váratlan események során

Mindennapok védelme

Tájékoztató a szolgáltatási módokról

A biztosító pozitív kárdöntés esetén szolgáltatását vagyontárgy védelem fedezetekre vonatkozóan  a biztosított, vagy meghatalmazottja által tett nyilatkozatban megjelölt bankszámlaszámra teljesíti.
Asszisztencia szolgáltatások esetén a biztosító a kárkifizetést közvetlenül az asszisztencia szolgáltatást nyújtó  partnere részére teljesíti.
 
Tájékoztató az Ügyfelek részére a benyújtandó dokumentumokról
 
Biztosítási szolgáltatás iránti igényét kitöltött és aláírt szolgáltatási igénybejelentő nyomtatványunkon nyújthatja be.
A szolgáltatási igénybejelentő nyomtatványt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el, és hiánytalanul kitöltve és aláírva jutassa el hozzánk. Igénye elbíráláshoz a szükséges dokumentumok listáját a letöltött szolgáltatási igénybejelentő, vagy e tájékoztató is tartalmazza. A kárrendezéshez minden esetben másolatra van szükség.
A képernyő jobb oldalán található listából tudja kiválasztani az Önnek megfelelő nyomtatványt.
Amennyiben nem rendelkezik nyomtatóval, a Kárrendezés aloldalunkon kérheti szolgáltatási igénybejelentő nyomtatványunk postai úton való megküldését.
Igényének elbírálására az összes szükséges dokumentum beérkezését követően kerül sor, melynek eredményéről írásban tájékoztatjuk.
 
Szükséges dokumentumok:
A biztosítási szolgáltatást igénylő személy által kitöltött szolgáltatási igénybejelentő nyomtatvány.
Lopás, rablás esetén a Biztosított által tett rendőrségi feljelentés másolata. 
A biztosítási eseményben érintett biztosított vagyontárgyak eredeti beszerzési számláinak és a pótlás során kiállított számláknak a másolatai.
Okmányok elvesztése vagy ellopása esetén a kiállító hatóság igazolása arról, hogy a Biztosított az adott Okmány elvesztését vagy ellopását bejelentette, a biztosítási eseményben érintett Okmányok pótlásának költségeit igazoló számlák / nyugták,  ha a biztosítási eseményben érintett Okmányok között étkezési utalvány is szerepel, az itt felsoroltakon felül szükséges a munkáltató igazolása is arról, hogy a Biztosított rendszeresen mekkora összegű étkezési utalvány juttatásban részesül.
Kulcsok elvesztése vagy ellopása esetén a Kulcsok pótlásának és / vagy a zárcserének / sürgősségi zárnyitásnak a költségeit igazoló számlák / nyugták benyújtása is.
Mobiltelefonok, tabletek vagy egyéb, SIM kártya nélkül nem használható eszközök esetében az arra vonatkozó bizonyíték benyújtása is szükséges, hogy a SIM kártya letiltásra, az eszköz IMEI száma pedig blokkolásra került.
Ha a biztosítási eseményben érintett vagyontárgyak között vényköteles gyógyszerek is szerepelnek, a recept másolat vagy (már beváltott recept esetében) orvosi igazolás arról, hogy a szóban forgó gyógyszer(ek) a biztosítási esemény bekövetkezését megelőzően, valamint a pótlást megelőzően a Biztosított részére felírásra került(ek), a biztosítási esemény során érintett gyógyszerek beszerzési számla másolata, a pótlás során kiállított számla másolata.