Menedzsment

Ismerje meg a BNP Paribas Cardif vezetőségét

Vezetőség

Igazgatósági tagok

dr. Kiss Márk István

Beosztás, dátumtól kezdve: 2013 óta az Igazgatóság tagja, majd 2016 óta az Igazgatóság elnöke, Vezérigazgató
Tapasztalatai és képesítési követelmények: Szakmai tapasztalatát a PricewaterhouseCoopersnél és a K&H Biztosítónál szerezte. 2013 óta a BNP Paribas Cardif munkatársa. A Corvinus Egyetemen közgazdász és Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogász diplomát szerzett, és FCCA szakképesítéssel rendelkezik.

 

Kádár István

Beosztás, dátumtól kezdve: 2014 óta az Igazgatóság tagja, Operációs igazgató
Tapasztalatai és képesítési követelmények: Szakmai tapasztalatát az Union, Generali, illetve a CIG Pannónia Életbiztosító társaságoknál szerezte. 2012 óta a BNP Paribas Cardif munkatársa. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen alkalmazott matematikus diplomát szerzett.

 

Dezső Gábor

Beosztás, dátumtól kezdve: 2018 óta az Igazgatóság tagja, Pénzügyi vezető
Tapasztalatai és képesítési követelmények: Szakmai tapasztalatát a KMPG Hungáriánál kezdte, majd a CIG Pannónia Biztosítóknál dolgozott főkönyvelőként. 2015 óta a BNP Paribas Cardif munkatársa. A Corvinus Egyetemen közgazdász diplomát, később ACCA, majd a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál okleveles könyvvizsgálói szakképesítést szerzett.

 

Florian Wally

Beosztás, dátumtól kezdve: 2020 óta az Igazgatóság tagja
Tapasztalatai és képesítési követelmények: Szakmai pályáját egy bécsi központú befektetési cégnél kezdte, majd a Helvetia Insurance nevű biztosítónál dolgozott harmadik feles értékesítési vezetőként. Ezt követően csatlakozott az osztrák BNP Paribas Cardif biztosítóhoz vezérigazgatóként. 2020 óta a magyar BNP Paribas Cardif biztosító igazgatóságának tagja. A bécsi Vienna University of Economics & Business Administration egyetemen diplomázott, majd a st. gallen-i egyetemen másoddiplomát szerzett biztosítás menedzsmentből, és tanult a Copenhagen Business School-ban is.

 

Péter Katalin

Beosztás, dátumtól kezdve: 2022 június óta az Igazgatóság tagja, Vezető aktuárius
Tapasztalatai és képesítési követelmények: Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen alkalmazott matematikus diplomát szerzett, ahol a képzés utolsó évében csatlakozott a Cardif Biztosítókhoz aktuárius gyakornokként. Szakmai tapasztalatát az aktuáriusi és kockázatkezelési területeken betöltött különböző pozíciókban szerezte.

Cégadatok

BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt.
Adószám: 12774395-1-44
Cégj. szám: 01-10-044717

BNP Paribas Cardif Életbiztosító Zrt.
Adószám: 12774412-1-44
Cégj. szám: 01-10-044718

Tel: +36 1 430 2300
Fax:+36 1 430 2301

Email:cardif@cardif.hu