Ugrás a tartalomhoz

Bemutatkozás

A hitelfedezeti biztosítások szakértője

BNP Paribas Cardif

A BNP Paribas Cardif 2002 óta működik Magyarországon. Elsődleges célunk, hogy megvédjük ügyfeleink életszínvonalát olyan pénzügyileg megterhelő élethelyzetekben, mint tartós munkanélküliség, hosszan tartó betegség, családfő elvesztése, vagy használati tárgyak ellopása, meghibásodása

Szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítjük és szisztematikusan fejlesztjük annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeihez tudjunk alkalmazkodni. Ennek érdekében rendszeresen kutatjuk és mérjük ügyfeleink valamint partnereink véleményét és a visszajelzéseiket beépítjük szolgáltatásfejlesztési koncepciónkba.

A BNP Paribas Cardif elsősorban partneri együttműködéseken keresztül, nagyrészt bankokon és más biztosító társaságokon keresztül kínálja szolgáltatásait, de ma már az együttműködő partnerek között tudhatja a legnagyobb hazai közmű cégeket is. A BNP Paribas Cardif stabil piaci pozíciójához nemcsak a több, mint 800 ezer ügyfél, hanem tulajdonosa, a BNP Paribas csoport stabilitása is nagyban hozzájárul.

MENDEZSMENT

Igazgatóság

dr. Kiss Márk istván

Vezérigazgató

Az igazgatóság elnöke

Kádár István

Operációs Igazgató

Az Igazgatóság tagja

Dezső Gábor

Pénzügyi vezető

Az igazgatóság tagja

További tisztségek

Audit Bizottság

A CARDIF Biztosító Zrt-nél és a CARDIF Életbiztosító Zrt-nél a biztosítási tevékenységről szóló 2014. évi LXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bit.) 116. §-ában meghatározott audit bizottság feladatait a Bit. 116.§ (5) bekezdése alapján a Felügyelő Bizottság látja el. A feladatokat részletesen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 3:291. § (1) bekezdése tartalmazza.

Felügyelőbizottság

  • Pier-Paolo Dipaola
  • Marc Weibel
  • Jean-François Bourdeaux
  • Jean-François Bandini
  • Zdenek Jaros

Főbb funkciók

dr. Kiss Márk István
Vezérigazgató

Kádár István
Operációs Igazgató

Turcsányi Sipos Levente
Értékesítési Vezető

Hajdú Diána
Kockázatkezelési Vezető

László Katalin
Belső Ellenőr

Péter Katalin
Vezető Aktuárius

Jancsikné dr. Király Edit
Vezető Jogtanácsos

Dezső Gábor
Pénzügyi Vezető

Körhegyi Rita Barbara
Megfelelőségi Vezető