BNP Paribas Csoport és Cardif Világszerte

A BNP Paribas Csoport mind az öt kontinensen jelen van a pénzügyi szféra számos szektorában

BNP PARIBAS CSOPORT

A BNP Paribas Cardif Biztosító a BNP Paribas Csoport tagjaként erős anyavállalati háttérrel és szoros testvérvállalati együttműködés mellett tevékenykedik Magyarországon.

A BNP Paribas Csoport a világ 71 országában van jelen és több mint 198.000 alkalmazottat foglalkoztat. Két alaptevékenységével, a lakossági banki és a kereskedelmi banki üzletágával előkelő helyet foglal el a nemzetközi ranglistákon. Magyarországon a BNP Paribas több mint 25 éves múlttal rendelkezik. A Bank 1991-ben kezdte meg működését Magyarországon. 

A BNP Paribas Cardif ikerbiztosítókon kívül a BNP Paribas Csoport leányvállalatai Magyarországon: a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe befektetési banki termékek széles palettáját kínálja állami, helyi és nemzetközi nagyvállalati, és intézményi ügyfelei részére.  A Magyar Cetelem Bank, amely jelentős szereplője a fogyasztói és személyi kölcsönök piacának, a gépjármű flottakezelésben és operatív lízingben tevékeny Arval Magyarországot, illetve az értékpapír elszámolási és letétkezelési szolgáltatásokat nyújtó BNP Paribas Securities Services. A BNP Paribas Csoport legfiatalabb tagja Magyarországon a BNP Paribas Real Estate, amely ingatlankezelési szolgáltatások széles skáláját ajánlja.

Tekintse meg videónkat a BNP Paribas Csoportról!

BNP PARIBAS CARDIF VILÁGSZERTE

A hitelfedezeti biztosítások nemzetközi piacvezetője

A hitelfedezeti biztosítások nemzetközi piacán vezető szerepet betöltő BNP Paribas Cardif, a BNP Paribas Csoport biztosítója, kockázati és megtakarítási biztosítási termékeket kínál. Világszerte 35 országban van jelen és mintegy 100 millió ügyfelet biztosít; Európában, Dél-Amerikában és Ázsiában meghatározó piaci szereplő. 2019-bena BNP Paribas Cardif összesen mintegy 8.000 alkalmazottat foglalkoztatott, bruttó éves díjbevétele 29,8 milliárd euró volt. Biztosítási megoldásokat hoz létre üzleti partnereink számára az iparágak széles skáláján. 

Tekintse meg videónkat a Cardif Csoportról!

Tekintse meg éves jelentéseinket!

Tájékoztatás éves beszámolóinkról

Cégünk számokban