Ugrás a tartalomhoz

Sajtószoba

Hírek és közlemények részletesen

MNB határozatok

21.10.2020

Tájékoztató MNB határozatokról

Tags : Jogi

BNP Paribas Cardif: a magyar munkavállalók mindössze felének van két hónapra elegendő pénzügyi tartaléka

11.08.2020

57% számíthat csak valamilyen külső segítségre, a járvánnyal keresettebbé váltak a jövedelempótló megoldások. A magyar háztartások mindössze felének van annyi megtakarítása, amennyivel legalább két hónapot át lehet vészelni, illetve azok, akik a koronavírus-járvány hatására munkanélküliek lettek, átlagosan három hónapra elegendő tartalékkal rendelkeznek. Ugyanakkor a leginkább kedvező helyzetben lévő csoportokban is legfeljebb öt hónapra elegendő megtakarítása van az érintetteknek, derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt. és a Medián közös elemzéséből.

Tags : Sajtómegjelenés

Bit. 108/A szerinti tájékoztató

28.11.2017

Bit. 108/A szerinti tájékoztató

Jóval motiváltabban dolgozunk a válság hatására és az állásunkat is jobban féltjük

24.07.2020

Bár a koronavírus-járvány miatti egészségügyi vészhelyzet alaposan megrendítette a már hosszabb ideje stabil hazai munkaerőpiacot, a munkavállalók körében továbbra is részben optimista hangulat uralkodik. Ugyanakkor fontos fejlemény, hogy a korona vírus okozta válság hatására hirtelen megugró munkahely megtartása iránti motiváció, valamint a saját állás, illetve a munkahely stabilitásába vetett bizalom erőteljes meggyengülése miatt megfordulni látszik a korábbi évek munkaerő-piaci trendje, azaz egy kínálat által meghatározott irány felé indulhat az álláspiac, derül ki a BNP Paribas Cardif Biztosító és a Medián legfrissebb közös kutatásából.

Tags : Sajtómegjelenés

Tájékoztatás név- és címváltozásról

03.07.2020

Legfrissebb tudnivalók a BNP Paribas Cardif biztosítókról

Tags : Cardif közlemény

Ügyfélszolgálati nyitvatartás 2019. december 14-én

11.12.2019

Ügyfélszolgálati nyitvatartás 2019. december 14-én

A nők jobban bíznak az állásuk stabilitásában

27.11.2017

Szinte minden szegmensben emelkedett a munkavállalói bizalom tavaly nyár óta Magyarországon, derül ki a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb közös augusztusi munkaerőpiaci kutatásából. Az adatok alapján továbbra is a fiatalok, a fővárosban élők és a diplomások jelentik a legbizakodóbb társadalmi csoportokat, ugyanakkor a vizsgált demográfiai mutatók körében egyre kisebb különbségek tapasztalhatóak az adott szegmensekre vonatkozóan.